Megújul az óvoda épülete

2017. szeptember 20. Megújul az óvoda épülete

A szülők is segítettek, hogy az óvodások az új nevelési évet megújult intézményben kezdhessék meg. 2015-ben valósult meg a Napközi Otthonos Óvoda Vörösmarty utcai székhelyintézményének és a bölcsődének a külső felújítása. A munkálatok idén belső tér korszerűsítésével folytatódtak, mintegy 200 millió forint értékben valósul meg a két intézmény újabb fejlesztése.

Bővebben

Sajtóközlemény

2017. augusztus 22.

Lenti Város Önkormányzata 2017. június 01. és 2018. március 31. között valósítja meg a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében a TOP-1.4.1-15 számú „A foglalkoztatás és az életminőség javítása családbarát, munkába állást segítő intézmények, közszolgáltatások fejlesztésével” konstrukcióra benyújtott TOP-1.4.1-15-ZA1-2016-00030 azonosító számú „A lenti óvoda és bölcsőde fejlesztése” című projektjét 199.922.047 Ft támogatásból. A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg.

Bővebben

Megújul az óvoda és a bölcsőde is Lentiben

2017. június 25. Megújul az óvoda és a bölcsőde is Lentiben

Horváth László polgármester a helyszínen ismertette a projekt részleteit.

– A bölcsődében a konyhai szellőztetési rendszer korszerűsítésére, a kazánház átalakítására kerül sor, az éttermi rész rámpát és előtetőt kap, valamint új kerítés és babakocsi tároló is készül, az udvarra pedig új játszótéri elemek érkeznek – mondta. – Az óvoda legutóbb 2015 őszén esett át külső felújításon. Most pedig megújulnak a belső terek, sor kerül az akadálymentesítésre, amely érinti a tornaszobát és egy mosdót is, míg az átalakított öltözők a szülők és gyermekek nagyobb kényelmét szolgálják majd. Megújul a villamos hálózat, a fűtési rendszer, de lesz új kerítés és játszóudvarok is. Az utóbbi két fejlesztést nemcsak a székhelyóvodában, hanem a Petőfi utcai telephelyen is elvégezzük.

Bővebben